Könyvelés

A jogelődünkkel együtt több mint 20 évnyi megszerzett tapasztalatunk garantálja,  ha minket választanak, egyúttal a minőséget és a proaktivitást is választják – kedvező, reális áron.

A profi szakmai háttér mellett könyvelőirodánknak rendelkezésére állnak a naprakész szakmai szoftverek, valamint az elektronikus ügyintézés és az ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartás egyéb feltételei.

Az általunk készített adó- és járulékbevallásokat meghatalmazás esetén adótanácsadói ellenjegyzéssel látjuk el, mérlegbeszámolóinkon feltüntetjük nevünket. Szoros együttműködést alakítottunk ki ügyvédi irodával, könyvvizsgáló- és számítástechnikai cégekkel, így lehetőség van komplex szolgáltatások igénybevételére is, beleértve a konzultációt, a cégalapítást és a későbbiekben felmerülő szükséges módosításokat is.

Speciális területek: kereskedelem, vendéglátás, ipari tevékenységek, oktatás, szakértői és egyéb szolgáltatások, kereskedelmi szálláshelyek (kempingek, hotelek stb.) illetve kapcsolattartás külföldi tulajdonosokkal és üzleti partnerekkel.

Egyéb tevékenységeink: nyelvoktatás és fordítás, szaknyelvi tréning -
különös tekintettel a kereskedelmi, logisztikai, üzleti, gazdasági, irodai  és HR szaknyelvekre.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket! Előre is köszönjük a bizalmat, amit szeretnénk hosszú távra fenntartani és szolgáltatásunk színvonalával folyamatosan kiérdemelni.


Engel Péter ügyvezető